baby mobiel / DACHSHUND mobiel / hond mobiel / puppy mobiel / gebreide dieren mobiel

baby mobiel / DACHSHUND mobiel / hond mobiel / puppy mobiel / gebreide dieren mobiel

Deze mooie gebreide springende teckelmobiel zal vreugde brengen aan de babykamer. Ik heb deze teckels gebreid van zachte babywol (gemengd garen – wol, bamboe, acryl). Ze zijn gevuld met natuurlijke witte ongebonden wol. Honden hangen aan beukboom halve cirkel details (10 in diameter). U kunt teckels in een andere kleur bestellen (allemaal in het wit). Mobile is bereid om aan het plafond te hangen. Lange snaar (~ 3 meter) en speciale haak zijn inbegrepen. Lengte van mobiel is ~ 50 cm of 20 inch. Teckelgrootte is ~ 3 …

Deze mooie gebreide springende teckelmobiel zal vreugde brengen aan de babykamer. Ik heb deze teckels gebreid van zachte babywol (gemengd garen – wol, bamboe, acryl). Ze zijn gevuld met natuurlijke witte ongebonden wol. Honden hangen aan beukboom halve cirkel details (10 in diameter). U kunt teckels in een andere kleur bestellen (allemaal in het wit). Mobile is bereid om aan het plafond te hangen. Lange snaar (~ 3 meter) en speciale haak zijn inbegrepen. Lengte van mobiel is ~ 50 cm of 20 inch. Teckelgrootte is ~ 3 …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*