Dot Pebbles konijn breipatronen & bosdieren

Dot Pebbles konijn breipatronen & bosdieren

hou van dit dot-kiezelstenen breipatroon om de schattigste levensechte konijntjeskonijnen en andere schattige bosbeestjes zoals vossen, herten, dormice, eenden, vogels en meer met de hand te breien. De meest schattige baby-breipatronen die je ooit zult vinden, met handige stapsgewijze zelfstudievideo's van Claire Garland zelf om je te helpen. #knittedbunny #howtoknit

hou van dit dot-kiezelstenen breipatroon om de schattigste levensechte konijntjeskonijnen en andere schattige bosbeestjes zoals vossen, herten, dormice, eenden, vogels en meer met de hand te breien. De meest schattige baby-breipatronen die je ooit zult vinden, met handige stapsgewijze zelfstudievideo's van Claire Garland zelf om je te helpen. #knittedbunny #howtoknit

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*