Breipatroon voor babyolifant speelgoed

Breipatroon voor babyolifant speelgoed

Breipatroon voor babyolifantspeelgoed – Babyolifant-softie met body, kop en romp wordt gebreid als een enkel stuk ribbelsteek (brei elke rij) en geassembleerd met heel weinig naden en een aantal interessante, maar niet ingewikkelde vouwen. Foto's meegeleverd om je te helpen je baby met olifanten te vormen. Grootte – ca. 12 cm / 5 "lang x 17 cm / 6,75" van romp tot staart in DK-gewichtsgaren, hoewel andere garengewichten kunnen worden gebruikt om de maat te veranderen. Ontworpen door ClaireFairallDesigns.

Breipatroon voor babyolifantspeelgoed – Babyolifant-softie met body, kop en romp wordt gebreid als een enkel stuk ribbelsteek (brei elke rij) en geassembleerd met heel weinig naden en een aantal interessante, maar niet ingewikkelde vouwen. Foto's meegeleverd om je te helpen je baby met olifanten te vormen. Grootte – ca. 12 cm / 5 "lang x 17 cm / 6,75" van romp tot staart in DK-gewichtsgaren, hoewel andere garengewichten kunnen worden gebruikt om de maat te veranderen. Ontworpen door ClaireFairallDesigns.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*