Gehaakte Moss Stitch Sjaal

Gehaakte Moss Stitch Sjaal

Gewoon de gemakkelijke sjaal die je deze winter nodig hebt! Dit gehaakte sjaalpatroon met mossteek is je favoriet voor je garderobe en om cadeau te geven. De prachtige infinity sjaal gemaakt met Touch of Alpaca houdt je de hele winter warm en stijlvol. Sla de pin op en klik vervolgens om direct naar het gratis patroon te gaan.

Gewoon de gemakkelijke sjaal die je deze winter nodig hebt! Dit gehaakte sjaalpatroon met mossteek is je favoriet voor je garderobe en om cadeau te geven. De prachtige infinity sjaal gemaakt met Touch of Alpaca houdt je de hele winter warm en stijlvol. Sla de pin op en klik vervolgens om direct naar het gratis patroon te gaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*