Frans gebreid | drievoudige armband met knop | linnen | bloem knop

Frans gebreid | drievoudige armband met knop | linnen | bloem knop

Franse gebreide linnen armband met een bloemknoop. Zeer licht, het is comfortabel om te dragen en krast niet. De omtrek is 21cm. Elk item is verpakt in een kleine witte stoffen tas, waardoor het een stijlvol cadeau is en een speciale traktatie voor jezelf! Ik verzend over de hele wereld via prioriteitslevering, de goedkoopste zonder tracking. Als je liever een ander type hebt, neem dan eerst contact met mij op. Dank je

Franse gebreide linnen armband met een bloemknoop. Zeer licht, het is comfortabel om te dragen en krast niet. De omtrek is 21cm. Elk item is verpakt in een kleine witte stoffen tas, waardoor het een stijlvol cadeau is en een speciale traktatie voor jezelf! Ik verzend over de hele wereld via prioriteitslevering, de goedkoopste zonder tracking. Als je liever een ander type hebt, neem dan eerst contact met mij op. Dank je

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*