Pasgeboren Wrap Rainbow Baby Rainbow Set fotografie rekwisieten Baby Boy Baby meisje Cheesecloth Wrap foto rekwisieten Pasgeboren Baby Rainbow Baby gebreide wraps

Pasgeboren Wrap Rainbow Baby Rainbow Set fotografie rekwisieten Baby Boy Baby meisje Cheesecloth Wrap foto rekwisieten Pasgeboren Baby Rainbow Baby gebreide wraps

Deze aanbieding is voor de super-populier regenboog wrap set. Je krijgt alle 6 kleuren op de foto. Gewoon kostbaar !!!! Een eenvoudige en zoete wrap gemaakt van hoogwaardige kaasdoek maakt dit een verbluffende alledaagse foto-prop voor een pasgeboren babyjongen of -meisje. Wrap meet ongeveer 36 x 60 voorafgaand aan het verfproces. De randen zijn niet afgewerkt. Het is gewoon een stuk stof dat met de hand is geverfd. Deze aanbieding is voor alle 6 weergegeven kleuren. Dank je

Deze aanbieding is voor de super-populier regenboog wrap set. Je krijgt alle 6 kleuren op de foto. Gewoon kostbaar !!!! Een eenvoudige en zoete wrap gemaakt van hoogwaardige kaasdoek maakt dit een verbluffende alledaagse foto-prop voor een pasgeboren babyjongen of -meisje. Wrap meet ongeveer 36 x 60 voorafgaand aan het verfproces. De randen zijn niet afgewerkt. Het is gewoon een stuk stof dat met de hand is geverfd. Deze aanbieding is voor alle 6 weergegeven kleuren. Dank je

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*