Big Book of Loom Knitting Leer Loom Knit

Big Book of Loom Knitting Leer Loom Knit

Big Book of Loom Knitting Leer Loom Knit! – Breien weefgetouwen zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen en maten. Kijk naar de stijlvolle breisels die je kunt maken – zonder breinaalden! Alle basisinstructies zijn hier. Je kunt hoeden, wraps en een gezellige deken met mouwen maken (geïnspireerd door die populaire fleece-bedekkingen die op tv worden verkocht!). Er zijn slippers, sjaals, een vilten bolsa en wanten die zich tot handwarmers omzetten. Kinderen zullen aap over de sok aap …

Big Book of Loom Knitting Leer Loom Knit! – Breien weefgetouwen zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken en ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan vormen en maten. Kijk naar de stijlvolle breisels die je kunt maken – zonder breinaalden! Alle basisinstructies zijn hier. Je kunt hoeden, wraps en een gezellige deken met mouwen maken (geïnspireerd door die populaire fleece-bedekkingen die op tv worden verkocht!). Er zijn slippers, sjaals, een vilten bolsa en wanten die zich tot handwarmers omzetten. Kinderen zullen aap over de sok aap …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*