Speelgoedkat breipatroon PDF Gebreid dierpatroon Gevulde kitty DIY-speelgoed Pablo the Serious Cat

Speelgoedkat breipatroon PDF Gebreid dierpatroon Gevulde kitty DIY-speelgoed Pablo the Serious Cat

Dit is een PDF breipatroon speelgoed – NIET de afgewerkte gebreide kat op de foto's! DIY knuffelbeest. ************************************************** ******************************** Ontmoet Pablo, de Serious Cat! Pablo is een serieuze man. Hij is een bankier die de hele dag het geld van hem en zijn investeerders telt. Hij is er heel goed in – kijk maar naar zijn poten! Hij kan zelfs 3 cijfers in zijn hoofd vermenigvuldigen !!! Hij is ook erg goed in budgetteren en beleggen. Als hij twijfelt aan een serieuze vin …

Dit is een PDF breipatroon speelgoed – NIET de afgewerkte gebreide kat op de foto's! DIY knuffelbeest. ************************************************** ******************************** Ontmoet Pablo, de Serious Cat! Pablo is een serieuze man. Hij is een bankier die de hele dag het geld van hem en zijn investeerders telt. Hij is er heel goed in – kijk maar naar zijn poten! Hij kan zelfs 3 cijfers in zijn hoofd vermenigvuldigen !!! Hij is ook erg goed in budgetteren en beleggen. Als hij twijfelt aan een serieuze vin …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*