Loom Breien PATRONEN Comfort Dolls aka Izzy Duzuza Softies Doll met Step by Step Video Tutorial Gemakkelijk voor speelgoedbeginners door LoomaHat

Loom Breien PATRONEN Comfort Dolls aka Izzy Duzuza Softies Doll met Step by Step Video Tutorial Gemakkelijk voor speelgoedbeginners door LoomaHat

Comfort-poppen worden ook wel Izzy-poppen, Duzuza-poppen en soms Softies genoemd. Ze zijn een geweldige manier om je overgebleven garen te gebruiken. Er is een kleine hand naaien betrokken, maar niets dat de gemiddelde persoon niet aankan. Vaardigheidsniveau: Gevorderde beginnersmaat: Afgerond project meet ongeveer 8 in –

Comfort-poppen worden ook wel Izzy-poppen, Duzuza-poppen en soms Softies genoemd. Ze zijn een geweldige manier om je overgebleven garen te gebruiken. Er is een kleine hand naaien betrokken, maar niets dat de gemiddelde persoon niet aankan. Vaardigheidsniveau: Gevorderde beginnersmaat: Afgerond project meet ongeveer 8 in –

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*