Gratis breipatroon voor schattige lama

Gratis breipatroon voor schattige lama

Gratis breipatroon voor schattige lama – Lama speelgoed is ongeveer 18 "[45,5 cm] lang, gemeten vanaf de onderkant van de voorpoten tot de bovenkant van de oren. Het speelgoed is ongeveer 13" [33 cm] lang. Bont breien met de lus steek. Inclusief instructies voor deken, halster en oorpompons. Ontworpen door Nancy Anderson voor Red Heart. #Aran gewicht garen.

Gratis breipatroon voor schattige lama – Lama speelgoed is ongeveer 18 "[45,5 cm] lang, gemeten vanaf de onderkant van de voorpoten tot de bovenkant van de oren. Het speelgoed is ongeveer 13" [33 cm] lang. Bont breien met de lus steek. Inclusief instructies voor deken, halster en oorpompons. Ontworpen door Nancy Anderson voor Red Heart. #Aran gewicht garen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*