Girl Elephant in een Frondy Frock breipatroon van Julie Williams

Girl Elephant in een Frondy Frock breipatroon van Julie Williams

Het patroon is geschreven om plat op twee naalden te breien en alle stukken worden daarna genaaid. Houd er rekening mee dat dit project geen snel of eenvoudig breiwerk is. Het kost me ongeveer 14 uur om alle dieren die ik maak te maken en af ​​te werken en iets minder dan de helft van die tijd besteed ik aan het afwerken. Er zijn veel afzonderlijke stukken die moeten worden genaaid en genaaid en als u snel en gemakkelijk iets zoekt, is het waarschijnlijk beter om een ​​ander patroon te vinden. Dat gezegd hebbende, deze PD …

Het patroon is geschreven om plat op twee naalden te breien en alle stukken worden daarna genaaid. Houd er rekening mee dat dit project geen snel of eenvoudig breiwerk is. Het kost me ongeveer 14 uur om alle dieren die ik maak te maken en af ​​te werken en iets minder dan de helft van die tijd besteed ik aan het afwerken. Er zijn veel afzonderlijke stukken die moeten worden genaaid en genaaid en als u snel en gemakkelijk iets zoekt, is het waarschijnlijk beter om een ​​ander patroon te vinden. Dat gezegd hebbende, deze PD …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*