Breipatroon voor baby- en kindertruien met dieren – Designer Emma Heywoo …

Breipatroon voor baby- en kindertruien met dieren - Designer Emma Heywoo ...

Breipatroon voor baby- en kindertruien met dieren – Ontwerpster Emma Heywood van Instarsia heeft verschillende truien met dierenthema gemaakt voor maten van pasgeboren tot 5 jaar oud. Ik heb hier 6 afgebeeld voor eenhoorn, vos, uil, puppy, kat en tijger, maar er zijn er nog veel meer.

Breipatroon voor baby- en kindertruien met dieren – Ontwerpster Emma Heywood van Instarsia heeft verschillende truien met dierenthema gemaakt voor maten van pasgeboren tot 5 jaar oud. Ik heb hier 6 afgebeeld voor eenhoorn, vos, uil, puppy, kat en tijger, maar er zijn er nog veel meer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*