Zeedier breipatronen

Zeedier breipatronen

Breipatronen voor zeeduivel, octopus, kwallen, heremietkreeft Amigurumi – dit speelgoed van zeedieren is opgenomen in het boek Amigurumi Knits: patronen voor 20 schattige miniknits van Hansi Singh. Maten zijn afhankelijk van het gewicht van het garen. Het boek bevat ook andere zeedieren, waaronder een gigantische slip, zeester en zonnester. Gebruik draad- en pijpreinigers om de benen te stabiliseren en te vormen. Afgebeeld project voor kwallen door jessdhill

Breipatronen voor zeeduivel, octopus, kwallen, heremietkreeft Amigurumi – dit speelgoed van zeedieren is opgenomen in het boek Amigurumi Knits: patronen voor 20 schattige miniknits van Hansi Singh. Maten zijn afhankelijk van het gewicht van het garen. Het boek bevat ook andere zeedieren, waaronder een gigantische slip, zeester en zonnester. Gebruik draad- en pijpreinigers om de benen te stabiliseren en te vormen. Afgebeeld project voor kwallen door jessdhill

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*