Wee Woodland Wuzzies Breipatroon van Barbara Prime

Wee Woodland Wuzzies Breipatroon van Barbara Prime

Het patroon bevat instructies voor 6 dieren: eekhoorn, muis, haas, otter, egel en vos. Het afgewerkte speelgoed is ongeveer. 3 "lang, en gebruik slechts een kleine hoeveelheid kamgaren voor elk dier. De hoed- en sjaalpatronen zijn ook inbegrepen, en ze gebruiken kleine hoeveelheden vinger- of sportgewichtgaren. Vereiste vaardigheden zijn tricotsteek, ribbelsteek, toenemend tussen de steken , aflopend naar links en rechts, van kleur veranderen en naden naaien. Het speelgoed is allemaal plat gebreid, en …

Het patroon bevat instructies voor 6 dieren: eekhoorn, muis, haas, otter, egel en vos. Het afgewerkte speelgoed is ongeveer. 3 "lang, en gebruik slechts een kleine hoeveelheid kamgaren voor elk dier. De hoed- en sjaalpatronen zijn ook inbegrepen, en ze gebruiken kleine hoeveelheden vinger- of sportgewichtgaren. Vereiste vaardigheden zijn tricotsteek, ribbelsteek, toenemend tussen de steken , aflopend naar links en rechts, van kleur veranderen en naden naaien. Het speelgoed is allemaal plat gebreid, en …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*