Rudy the Cat Breipatroon van The Byrd's Nest | Breipatronen | LoveKnitting

Rudy the Cat Breipatroon van The Byrd's Nest | Breipatronen | LoveKnitting

Rudy the Cat is een prachtig speelgoed ontworpen naar een echte kat. Hij zal zeker een glimlach op het gezicht van alle kattenliefhebbers brengen! Rudy de kat is 15 centimeter lang, staand. 5 inches breed. Gebruikte technieken zijn onder meer: ​​Standaard stijgingen en dalingen IntarsiaChart is beschikbaar voor het lichaam. Je hebt nodig: MC: Cascade Yarns, Bollicine Lampedusa 1 streng – Kleur # 10 CC1: Plymouth Yarn, Encore een halve streng – Kleur # 1445 CC2 : Plymouth Yarn, Encore halve streng – kleur # 0218

Rudy the Cat is een prachtig speelgoed ontworpen naar een echte kat. Hij zal zeker een glimlach op het gezicht van alle kattenliefhebbers brengen! Rudy de kat is 15 centimeter lang, staand. 5 inches breed. Gebruikte technieken zijn onder meer: ​​Standaard stijgingen en dalingen IntarsiaChart is beschikbaar voor het lichaam. Je hebt nodig: MC: Cascade Yarns, Bollicine Lampedusa 1 streng – Kleur # 10 CC1: Plymouth Yarn, Encore een halve streng – Kleur # 1445 CC2 : Plymouth Yarn, Encore halve streng – kleur # 0218

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*