Liam's Beaver

Liam's Beaver

Liam's Beaver is een lief, knuffelbaar stuk speelgoed dat in het rond wordt gebreid. Hoewel het lichaam in tricot wordt gebreid, maakt het patroon gebruik van linnensteek om een ​​dichte, stevige staart te creëren. Ogen, neus en tanden kunnen worden geborduurd of gemaakt met knopen, stof, vilt, enz. Afgewerkt formaat is 16 inch lang van neus tot punt van staart en 6 inch lang van bovenkant van hoofd tot vloer.

Liam's Beaver is een lief, knuffelbaar stuk speelgoed dat in het rond wordt gebreid. Hoewel het lichaam in tricot wordt gebreid, maakt het patroon gebruik van linnensteek om een ​​dichte, stevige staart te creëren. Ogen, neus en tanden kunnen worden geborduurd of gemaakt met knopen, stof, vilt, enz. Afgewerkt formaat is 16 inch lang van neus tot punt van staart en 6 inch lang van bovenkant van hoofd tot vloer.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*