Ik geloof dat ik hiervoor de benodigdheden bij de hand heb! Dit wordt mijn tweede patroon voor …

Ik geloof dat ik hiervoor de benodigdheden bij de hand heb! Dit wordt mijn tweede patroon voor ...

Ik geloof dat ik hiervoor de benodigdheden bij de hand heb! Dit wordt mijn tweede patroon voor een knuffeldier. Mijn eerste knuffel was een Grumpasaurus, in wezen een ei met een staart en een stekelige kam langs zijn rug … Ik denk dat dit een uitstekende # 2!

Ik geloof dat ik hiervoor de benodigdheden bij de hand heb! Dit wordt mijn tweede patroon voor een knuffeldier. Mijn eerste knuffel was een Grumpasaurus, in wezen een ei met een staart en een stekelige kam langs zijn rug … Ik denk dat dit een uitstekende # 2!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*