Gratis breipatronen voor Tuxedo Ted Bunny – Een klein konijntje dat in de palm past …

Gratis breipatronen voor Tuxedo Ted Bunny - Een klein konijntje dat in de palm past ...

Gratis breipatronen voor Tuxedo Ted Bunny – Een klein konijntje dat in de palm van je hand past. Wordt van boven naar beneden in één stuk gebreid, behalve de armen die eerst worden gehaakt en vervolgens op het lijf worden gebreid terwijl u naar beneden gaat. Oren worden apart gewerkt en genaaid. Wordt in de rondte gehaakt. Ontworpen door J.G. Molenaar. Kamgaren garen.

Gratis breipatronen voor Tuxedo Ted Bunny – Een klein konijntje dat in de palm van je hand past. Wordt van boven naar beneden in één stuk gebreid, behalve de armen die eerst worden gehaakt en vervolgens op het lijf worden gebreid terwijl u naar beneden gaat. Oren worden apart gewerkt en genaaid. Wordt in de rondte gehaakt. Ontworpen door J.G. Molenaar. Kamgaren garen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*