Breipatroon voor Nederlandse konijnen – Bunny speelgoed-softie 4 "van neus tot staart in wo …

Breipatroon voor Nederlandse konijnen - Bunny speelgoed-softie 4 "van neus tot staart in wo ...

Breipatroon voor Nederlandse konijnen – Bunny speelgoed-softie 4 "van neus tot staart in kamgaren, maar kan naar boven of naar beneden worden op maat gemaakt met verschillende gewichten. Geweldig voor paasmanden! Ontworpen door Rachel Borello Carroll. #Pasen

Breipatroon voor Nederlandse konijnen – Bunny speelgoed-softie 4 "van neus tot staart in kamgaren, maar kan naar boven of naar beneden worden op maat gemaakt met verschillende gewichten. Geweldig voor paasmanden! Ontworpen door Rachel Borello Carroll. #Pasen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*