Bear (Knit a Teddy) Breipatroon van Knitables

Bear (Knit a Teddy) Breipatroon van Knitables

Dit schattige berenpatroon maakt deel uit van de collectie Knitables ‘Knit a Teddy’. De ‘Knit a Teddy’ -collectie bevat een selectie schattige knuffelbeesten, schattige outfits die zijn ontworpen voor alle verschillende dieren en leuke accessoires. Mix en match gewoon de knuffels, outfits en accessoires om je perfecte gebreide teddy voor die speciale persoon te maken! Het patroon heeft duidelijke rij voor rij instructies en veel foto's om je onderweg te helpen. Je moet kunnen breien, pu …

Dit schattige berenpatroon maakt deel uit van de collectie Knitables ‘Knit a Teddy’. De ‘Knit a Teddy’ -collectie bevat een selectie schattige knuffelbeesten, schattige outfits die zijn ontworpen voor alle verschillende dieren en leuke accessoires. Mix en match gewoon de knuffels, outfits en accessoires om je perfecte gebreide teddy voor die speciale persoon te maken! Het patroon heeft duidelijke rij voor rij instructies en veel foto's om je onderweg te helpen. Je moet kunnen breien, pu …

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*