BREIENDE PATROON: pasgeboren gebreide snoep maïs patroon {gebreide snoep maïs amigurumi, foto prop patroon voor pasgeboren fotografie sessies}

BREIENDE PATROON: pasgeboren gebreide snoep maïs patroon {gebreide snoep maïs amigurumi, foto prop patroon voor pasgeboren fotografie sessies}

Je vroeg erom – je hebt het! Er zijn veel haakpatronen voor snoepgraan, maar nu is er ook een breipatroon! Lily B's heeft instructies toegevoegd om deze kleine Halloween-snoepjes plat of rond te breien – en ze zijn ook de perfecte maat om aan je pasgeboren fotosessie toe te voegen. #Snoep mais #knittedcandycorn

Je vroeg erom – je hebt het! Er zijn veel haakpatronen voor snoepgraan, maar nu is er ook een breipatroon! Lily B's heeft instructies toegevoegd om deze kleine Halloween-snoepjes plat of rond te breien – en ze zijn ook de perfecte maat om aan je pasgeboren fotosessie toe te voegen. #Snoep mais #knittedcandycorn

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*