Big Book of Loom Knitting Leer Loom Knit

Big Book of Loom Knitting Leer Loom Knit

Breien weefgetouwen zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, en ze zijn beschikbaar in een breed scala van vormen en maten. Kijk naar de stijlvolle breisels die je kunt maken – zonder breinaalden! Alle basisinstructies zijn hier. Je kunt hoeden, wraps en een gezellige deken met mouwen maken (geïnspireerd door die populaire fleece-bedekkingen die op tv worden verkocht!). Er zijn slippers, sjaals, een vilten bolsa en wanten die zich tot handwarmers omzetten. Kinderen zullen aap over de sok aap oorflap hoed en zak sjaal! Het is in een handomdraai om het te vinden

Breien weefgetouwen zijn ongelooflijk eenvoudig te gebruiken, en ze zijn beschikbaar in een breed scala van vormen en maten. Kijk naar de stijlvolle breisels die je kunt maken – zonder breinaalden! Alle basisinstructies zijn hier. Je kunt hoeden, wraps en een gezellige deken met mouwen maken (geïnspireerd door die populaire fleece-bedekkingen die op tv worden verkocht!). Er zijn slippers, sjaals, een vilten bolsa en wanten die zich tot handwarmers omzetten. Kinderen zullen aap over de sok aap oorflap hoed en zak sjaal! Het is in een handomdraai om het te vinden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*