Stuffy Owl Free

Stuffy Owl Free

Dit is een eenvoudig te breien uil. Het is uit één stuk gebreid en er is geen lastig kleurwerk omdat de ogen en de bek worden toegevoegd na het breien met Zwitsers borduurwerk (of dubbele steek) borduurwerk. HET PATROON OMVAT: Rijnummers voor elke stap zodat u uw plaats, instructies voor het maken van de uil plus foto's, een grafiek om het kleurenpatroon te tonen, een lijst met afkortingen en uitleg van enkele technieken, een materialenlijst en aanbevolen garens. TECHNIEKEN: Alle stukken zijn plat gebreid (achterkant …

Dit is een eenvoudig te breien uil. Het is uit één stuk gebreid en er is geen lastig kleurwerk omdat de ogen en de bek worden toegevoegd na het breien met Zwitsers borduurwerk (of dubbele steek) borduurwerk. HET PATROON OMVAT: Rijnummers voor elke stap zodat u uw plaats, instructies voor het maken van de uil plus foto's, een grafiek om het kleurenpatroon te tonen, een lijst met afkortingen en uitleg van enkele technieken, een materialenlijst en aanbevolen garens. TECHNIEKEN: Alle stukken zijn plat gebreid (achterkant …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*