Gehaakte Moss Stitch Sjaal

Gehaakte Moss Stitch Sjaal

Alleen de gehaakte sjaal die je deze winter nodig hebt! Dit eenvoudige sjaalpatroon met mossteken wordt je favoriet voor je garderobe en om cadeau te geven. De eenvoudige infinity sjaal gemaakt met Touch of Alpaca houdt je de hele winter warm en stijlvol. Sla de pin op en klik vervolgens om direct naar het gratis patroon te gaan.

Alleen de gehaakte sjaal die je deze winter nodig hebt! Dit eenvoudige sjaalpatroon met mossteken wordt je favoriet voor je garderobe en om cadeau te geven. De eenvoudige infinity sjaal gemaakt met Touch of Alpaca houdt je de hele winter warm en stijlvol. Sla de pin op en klik vervolgens om direct naar het gratis patroon te gaan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*