Casual vest voor dames – Freebook Gr. 34 – 52

Casual vest voor dames - Freebook Gr. 34 - 52

Gratis patroon voor een casual damesvest. Gr. 34 – 52. Geschikt voor gebreide kleding, sweater, jersey of badstof. ✂️ Talenten naaien – Het magazine voor hobbysnijders ✂️ Gratis naaipatroon voor een slouchy vest voor dames. Maat 34 – 52. Voor gebreide stoffen, sweatshirt, jersey of Franse badstof. #naaien #freebook

Gratis patroon voor een casual damesvest. Gr. 34 – 52. Geschikt voor gebreide kleding, sweater, jersey of badstof. ✂️ Talenten naaien – Het magazine voor hobbysnijders ✂️ Gratis naaipatroon voor een slouchy vest voor dames. Maat 34 – 52. Voor gebreide stoffen, sweatshirt, jersey of Franse badstof. #naaien #freebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*