Breipatroon voor muizen Amigurumi Toys – Patronen voor verschillende muis speelgoed met …

Breipatroon voor muizen Amigurumi Toys - Patronen voor verschillende muis speelgoed met ...

Breipatroon voor muizen Amigurumi Toys – Patronen voor verschillende muis speelgoed met outfits, waaronder baby muis, muizen met jurken, truien en broeken. Maten van 5 inch (babymuis) tot 8 inch lang, afhankelijk van het patroon. Gedetailleerde patronen met foto's. Ontworpen door Elves World. DK gewicht garen.

Breipatroon voor muizen Amigurumi Toys – Patronen voor verschillende muis speelgoed met outfits, waaronder baby muis, muizen met jurken, truien en broeken. Maten van 5 inch (babymuis) tot 8 inch lang, afhankelijk van het patroon. Gedetailleerde patronen met foto's. Ontworpen door Elves World. DK gewicht garen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*