Breipatronen voor 10 drukke kleine beren – Instructies voor alle drukke kleine …

Breipatronen voor 10 drukke kleine beren - Instructies voor alle drukke kleine ...

Breipatronen voor 10 drukke kleine beren – Instructies voor alle drukke kleine beren – 10 kleine teddyberen Met verschillende gezichten en / of kleding die snel te maken zijn en slechts kleine hoeveelheden garen vereisen. Op twee naalden gebreid. 10 cm (4 inch). Ontworpen door dollytime. DK gewicht garen.

Breipatronen voor 10 drukke kleine beren – Instructies voor alle drukke kleine beren – 10 kleine teddyberen Met verschillende gezichten en / of kleding die snel te maken zijn en slechts kleine hoeveelheden garen vereisen. Op twee naalden gebreid. 10 cm (4 inch). Ontworpen door dollytime. DK gewicht garen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*