Grof en snel Dragon deken haakpatroon door MJsOffTheHook

Grof en snel Dragon deken haakpatroon door MJsOffTheHook

Dit is een PDF-haakpatroon voor een zachte, dikke Dragon-deken! Perfect om gezellig op de bank te liggen. Ik heb deze deken ontworpen voor de drakenliefhebbers die er zijn !! Het is ontworpen om alleen rond de kuiten en voeten te cocoonen, de rest van de deken gaat open en ligt over het lichaam. Net als mijn andere dekens heb ik dit patroon zo ontworpen dat het snel werkt. Deze deken heeft meer detail, maar ik heb veel foto-illustraties en details opgenomen om je te helpen. Het lichaam van de deken gebruikt 2 strengen bulk …

Dit is een PDF-haakpatroon voor een zachte, dikke Dragon-deken! Perfect om gezellig op de bank te liggen. Ik heb deze deken ontworpen voor de drakenliefhebbers die er zijn !! Het is ontworpen om alleen rond de kuiten en voeten te cocoonen, de rest van de deken gaat open en ligt over het lichaam. Net als mijn andere dekens heb ik dit patroon zo ontworpen dat het snel werkt. Deze deken heeft meer detail, maar ik heb veel foto-illustraties en details opgenomen om je te helpen. Het lichaam van de deken gebruikt 2 strengen bulk …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*