breien: ik leerde van wijze vrouwen, ik nam wat ze wisten en voegde het toe aan mijn dank …

breien: ik leerde van wijze vrouwen, ik nam wat ze wisten en voegde het toe aan mijn dank ...

breien: ik leerde van wijze vrouwen, ik nam wat ze wisten en voegde het toe aan mijn eigen avontuurlijke stijl. Ik kan een patroon ontdekken, maar ik kopieer het zelden. Geen twee ontwerpen zijn precies hetzelfde, elk is een origineel stuk gemaakt voor een originele persoon. Een testament voor de wijze vrouwen die hun liefde en vaardigheden deelden met een nieuwsgierig meisje.

breien: ik leerde van wijze vrouwen, ik nam wat ze wisten en voegde het toe aan mijn eigen avontuurlijke stijl. Ik kan een patroon ontdekken, maar ik kopieer het zelden. Geen twee ontwerpen zijn precies hetzelfde, elk is een origineel stuk gemaakt voor een originele persoon. Een testament voor de wijze vrouwen die hun liefde en vaardigheden deelden met een nieuwsgierig meisje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*