Tiny Tropical Trio-patroon van Hilda Steyn

Tiny Tropical Trio-patroon van Hilda Steyn

Ik vraag me af hoe vaak ik ouders een ouderwetse, Franse breispoel voor een kind heb zien kopen, en ik stond daar wetende dat dit het kind volledig zou demotiveren. De meeste mensen geven een kind een Franse breierspoel of een klein weefgetouw, en het kind krijgt nooit de voldoening om een ​​compleet project te zien dat kan worden gebruikt. Al snel verliezen ze interesse in het ding, en op de een of andere manier verliezen ze altijd interesse in garenambacht als geheel. Dat vind ik verdrietig.

Ik vraag me af hoe vaak ik ouders een ouderwetse, Franse breispoel voor een kind heb zien kopen, en ik stond daar wetende dat dit het kind volledig zou demotiveren. De meeste mensen geven een kind een Franse breierspoel of een klein weefgetouw, en het kind krijgt nooit de voldoening om een ​​compleet project te zien dat kan worden gebruikt. Al snel verliezen ze interesse in het ding, en op de een of andere manier verliezen ze altijd interesse in garenambacht als geheel. Dat vind ik verdrietig.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*