Macrame wallhanging voor beginners

Macrame wallhanging voor beginners

Er zijn zoveel mooie macramé-wandkleden op mijn Pinterest-borden; Ik wil ze allemaal maken! Voordat ik echter een ingewikkeld patroon aanpakte, moest ik mijn voeten nat maken met een eenvoudiger, eenvoudig macramé-ontwerp. Ik ontdekte het perfecte patroon (het is zowel mooi als redelijk gemakkelijk), maar er was een klein probleempje. De instructies waren … … Lees verder →

Er zijn zoveel mooie macramé-wandkleden op mijn Pinterest-borden; Ik wil ze allemaal maken! Voordat ik echter een ingewikkeld patroon aanpakte, moest ik mijn voeten nat maken met een eenvoudiger, eenvoudig macramé-ontwerp. Ik ontdekte het perfecte patroon (het is zowel mooi als redelijk gemakkelijk), maar er was een klein probleempje. De instructies waren … … Lees verder →

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*