Instructies voor baby-vest / breipatroon in het Engels / PDF Direct downloaden / maten pasgeboren / 3/6/12 maanden

Instructies voor baby-vest / breipatroon in het Engels / PDF Direct downloaden / maten pasgeboren / 3/6/12 maanden

Je kunt al mijn patronen hier in het Engels vinden: www.etsy.com / … Je kunt al mijn patronen in het Frans hier vinden: www.etsy.com / … Instructies voor baby-vest / breipatroon in het Engels PDF Direct downloaden / maten Pasgeboren / 3/6/12 maanden Materiaal: 100% Cashmere Vingeren 4-laags – ballen van 50 g – 169 meter (185 meter) Hoofdkleur: Grijs: …

Je kunt al mijn patronen hier in het Engels vinden: www.etsy.com / … Je kunt al mijn patronen in het Frans hier vinden: www.etsy.com / … Instructies voor baby-vest / breipatroon in het Engels PDF Direct downloaden / maten Pasgeboren / 3/6/12 maanden Materiaal: 100% Cashmere Vingeren 4-laags – ballen van 50 g – 169 meter (185 meter) Hoofdkleur: Grijs: …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*