In de winter is het leuk om kinderen met wol te laten spelen, want met …

In de winter is het leuk om kinderen met wol te laten spelen, want met ...

In de winter is het leuk om kinderen met wolballen te laten spelen, want met dit materiaal kun je veel zacht en warm speelgoed maken. Vandaag zal ik je bijvoorbeeld laten zien hoe je een big kunt maken, uitgaande van een buis van roze wol. Materiaal 1 roze buis van tricotinwol (meer dan ongeveer 60 cm) 1 snelle lijm

In de winter is het leuk om kinderen met wolballen te laten spelen, want met dit materiaal kun je veel zacht en warm speelgoed maken. Vandaag zal ik je bijvoorbeeld laten zien hoe je een big kunt maken, uitgaande van een buis van roze wol. Materiaal 1 roze buis van tricotinwol (meer dan ongeveer 60 cm) 1 snelle lijm

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*