Hoe haakt u een bloem met een vinger

Hoe haakt u een bloem met een vinger

In deze video laat ik je zien hoe je je vingerhaken of vingerbreien kunt ontwikkelen door van die eenvoudige kettingen een bloem te maken! Perfect als applique voor veel projecten en geweldig voor kinderen om uit te proberen. Steun me alsjeblieft en laat mijn kanaal draaien door worden. Haken, Bloem, Hoe, Crochê, Vinger,

In deze video laat ik je zien hoe je je vingerhaken of vingerbreien kunt ontwikkelen door van die eenvoudige kettingen een bloem te maken! Perfect als applique voor veel projecten en geweldig voor kinderen om uit te proberen. Steun me alsjeblieft en laat mijn kanaal draaien door worden. Haken, Bloem, Hoe, Crochê, Vinger,

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*