Hier is een snel en gemakkelijk gehaakt babydekenpatroon verkrijgbaar in de afbeelding hieronder …

Hier is een snel en gemakkelijk gehaakt babydekenpatroon verkrijgbaar in de afbeelding hieronder ...

Hier is een snel en gemakkelijk gehaakt babydekenpatroon beschikbaar in de onderstaande afbeelding langs de afbeelding. Het is gepland als een 36 ″ vierkant genaaide kinderhoes, maar u kunt het aanpassen aan elke veeggrootte. briljante oma vierkante gehaakte deken in de verbluffende combinatie van wit en azuurblauw is uniek in de vorm van het gratis haakplan in link!

Hier is een snel en gemakkelijk gehaakt babydekenpatroon beschikbaar in de onderstaande afbeelding langs de afbeelding. Het is gepland als een 36 ″ vierkant genaaide kinderhoes, maar u kunt het aanpassen aan elke veeggrootte. briljante oma vierkante gehaakte deken in de verbluffende combinatie van wit en azuurblauw is uniek in de vorm van het gratis haakplan in link!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*