Breipatroon – verleiding Poncho en muts set (peuter en kind maten) in het Engels en het Frans

Breipatroon - verleiding Poncho en muts set (peuter en kind maten) in het Engels en het Frans

Temptation poncho en hoedenset is stijlvolle en supergezellige kleding voor je kleintje. Het is ontworpen om je kleintje weg te houden van wind en kou. Het is een snel en chic project voor degenen die van kabels houden. Dik garen en grote breinaalden maken dit project snel en gemakkelijk

Temptation poncho en hoedenset is stijlvolle en supergezellige kleding voor je kleintje. Het is ontworpen om je kleintje weg te houden van wind en kou. Het is een snel en chic project voor degenen die van kabels houden. Dik garen en grote breinaalden maken dit project snel en gemakkelijk

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*