Mannen breien ook

Mannen breien ook

22 jun 1942, Noord-Ierland, VK — Het lijkt misschien een beetje ongewoon voor soldaten om "kleine kledingstukken" te breien, maar het helpt wel om de tijd te doden en deze Amerikaanse soldaten gestationeerd ergens in Noord-Ierland, korporaal Robert Cozad , (links) van Red Oak, Iowa en privé Manny Hamburger, van Des Moines, Iowa, vinden het een bijzonder nuttige hobby voor hun vrije uren. De jongens zijn ook goed! — Afbeelding door Bettmann / CORBIS

22 jun 1942, Noord-Ierland, VK — Het lijkt misschien een beetje ongewoon voor soldaten om "kleine kledingstukken" te breien, maar het helpt wel om de tijd te doden en deze Amerikaanse soldaten gestationeerd ergens in Noord-Ierland, korporaal Robert Cozad , (links) van Red Oak, Iowa en privé Manny Hamburger, van Des Moines, Iowa, vinden het een bijzonder nuttige hobby voor hun vrije uren. De jongens zijn ook goed! — Afbeelding door Bettmann / CORBIS

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*