Ik werd me bewust van de tederheid van de wereld, de diepe weldaad van al dat su …

Ik werd me bewust van de tederheid van de wereld, de diepe weldaad van al dat su ...

Ik werd me bewust van de tederheid van de wereld, de diepe weldaad van alles wat me omringde, de gelukzalige band tussen mij en de hele schepping, en ik besefte dat vreugde om me heen werd ingeademd. Overal; in de snel rijdende straat klinkt, in de zoom van een comiciclly opgeheven rok, in de metaalachtige maar tedere dreun van de wind, in de autum wolken opgeblazen met regen. Ik realiseerde me dat de wereld helemaal geen strijd vertegenwoordigt, maar de weldadige angst, een geschenk dat op ons is gericht en niet wordt onderkend.

Ik werd me bewust van de tederheid van de wereld, de diepe weldaad van alles wat me omringde, de gelukzalige band tussen mij en de hele schepping, en ik besefte dat vreugde om me heen werd ingeademd. Overal; in de snel rijdende straat klinkt, in de zoom van een comiciclly opgeheven rok, in de metaalachtige maar tedere dreun van de wind, in de autum wolken opgeblazen met regen. Ik realiseerde me dat de wereld helemaal geen strijd vertegenwoordigt, maar de weldadige angst, een geschenk dat op ons is gericht en niet wordt onderkend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*