Hutten in het bos

Hutten in het bos

Een maand of twee geleden verbleef mijn vrouw in een bosrijk resort in de North Cascades als onderdeel van een breiende retraite. Omdat ik zo op mijn fiets was, rolde ik in en snuffelde rond voor het geval we ooit teruggaan voor een conferentie over lezen / fotografie / fietsen. Ik was blij met de plaats. En het was zeker de moeite waard om naar te gaan! De schaduw was enorm welkom.

Een maand of twee geleden verbleef mijn vrouw in een bosrijk resort in de North Cascades als onderdeel van een breiende retraite. Omdat ik zo op mijn fiets was, rolde ik in en snuffelde rond voor het geval we ooit teruggaan voor een conferentie over lezen / fotografie / fietsen. Ik was blij met de plaats. En het was zeker de moeite waard om naar te gaan! De schaduw was enorm welkom.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*