Loom gebreide vaatdoeken

Loom gebreide vaatdoeken

Loom Knit Dishcloths – Loom Knit Dishcloths presenteert 13 ontwerpen met een verscheidenheid aan mooie steekpatronen om te maken met behulp van een recht breiwerk. Er zijn alternatieve instructies opgenomen om ze te maken met traditionele breinaalden of de Knook®, een speciaal hulpmiddel van Leisure Arts waarmee je kunt breien met een haaknaald. Vaatdoeken zijn een leuke manier om nieuwe patroonsteken te leren, die in veel andere projecten kunnen worden gebruikt. Deze ontwerpen van Kathy Norris zijn gebreid van middelzwaar katoen …

Loom Knit Dishcloths – Loom Knit Dishcloths presenteert 13 ontwerpen met een verscheidenheid aan mooie steekpatronen om te maken met behulp van een recht breiwerk. Er zijn alternatieve instructies opgenomen om ze te maken met traditionele breinaalden of de Knook®, een speciaal hulpmiddel van Leisure Arts waarmee je kunt breien met een haaknaald. Vaatdoeken zijn een leuke manier om nieuwe patroonsteken te leren, die in veel andere projecten kunnen worden gebruikt. Deze ontwerpen van Kathy Norris zijn gebreid van middelzwaar katoen …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*