[Free Pattern] Mooie levendige zomerjas

[Free Pattern] Mooie levendige zomerjas

Niets werkt beter voor zomeravonden dan een mooie, levendige jas die bij je huidskleur past en er geweldig uitziet. Wanneer dat zomerjack prachtig door jou wordt gemaakt, is de kans groot dat dat item in je hart echt speciaal wordt! Deze zomerjas haakpatroon ontworpen door Tammy Hildebrand wordt geleverd met instructies gegeven …

Niets werkt beter voor zomeravonden dan een mooie, levendige jas die bij je huidskleur past en er geweldig uitziet. Wanneer dat zomerjack prachtig door jou wordt gemaakt, is de kans groot dat dat item in je hart echt speciaal wordt! Deze zomerjas haakpatroon ontworpen door Tammy Hildebrand wordt geleverd met instructies gegeven …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*