Gelukkige maandag! Ik drink momenteel mijn koffie uit een roestvrijstalen mok dun …

Gelukkige maandag! Ik drink momenteel mijn koffie uit een roestvrijstalen mok dun ...

Gelukkige maandag! Ik drink momenteel mijn koffie uit een roestvrijstalen mok en het is alsof ik lava drink. Ik moet dat nog een uur laten afkoelen denk ik … Laten we tot die tijd eens kijken naar deze mooie dingen: Purl Jam, Rougarou, Amethyst Mist en Bless Your Heart. . . . . #handdyed #handdyedyarn #indie

Gelukkige maandag! Ik drink momenteel mijn koffie uit een roestvrijstalen mok en het is alsof ik lava drink. Ik moet dat nog een uur laten afkoelen denk ik … Laten we tot die tijd eens kijken naar deze mooie dingen: Purl Jam, Rougarou, Amethyst Mist en Bless Your Heart. . . . . #handdyed #handdyedyarn #indie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*