Grote gebreide sjaal patroon

Grote gebreide sjaal patroon

Vandaag wil ik een eenvoudig sjaalpatroon delen dat ik vorig jaar heb mogen ontwerpen voor I Like Knitting Magazine. Deze halve visser-ribsjaal is heel mooi en werkt ook snel, ook al is hij ENORM. Veel sjaals meten ongeveer 60 centimeter lang, maar deze is ongeveer 90 centimeter lang en 10 centimeter breed! Het is SUPER groot en dik, maar het is een eenvoudig patroon om de sjaal in elke gewenste maat te wijzigen en te maken (wat goed kan zijn als je deze wilt maken. ..

Vandaag wil ik een eenvoudig sjaalpatroon delen dat ik vorig jaar heb mogen ontwerpen voor I Like Knitting Magazine. Deze halve visser-ribsjaal is heel mooi en werkt ook snel, ook al is hij ENORM. Veel sjaals meten ongeveer 60 centimeter lang, maar deze is ongeveer 90 centimeter lang en 10 centimeter breed! Het is SUPER groot en dik, maar het is een eenvoudig patroon om de sjaal in elke gewenste maat te wijzigen en te maken (wat goed kan zijn als je deze wilt maken. ..

The featured image was randomly selected. It is an unlikely coincidence if it is related to the post.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*