Gratis haakmandpatroon gemaakt met Dollar Store Twine

Gratis haakmandpatroon gemaakt met Dollar Store Twine

Combineer goedkoop utilitair touw (van Dollar Tree!) En een getwiste lederen riem om een ​​rauw, maar toch verfijnd interieurstuk a la West Elm of Anthropologie te creëren. Dit gratis haakmandpatroon is uitzonderlijk eenvoudig te maken met slechts enkele haaksteken en kan in elke maat worden aangepast. Klik voor de gratis handleiding voor patronen en foto's.

Combineer goedkoop utilitair touw (van Dollar Tree!) En een getwiste lederen riem om een ​​rauw, maar toch verfijnd interieurstuk a la West Elm of Anthropologie te creëren. Dit gratis haakmandpatroon is uitzonderlijk eenvoudig te maken met slechts enkele haaksteken en kan in elke maat worden aangepast. Klik voor de gratis handleiding voor patronen en foto's.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*