Foundation Single Crochet (FSC)

Foundation Single Crochet (FSC)

Veel haakpatronen beginnen met een basisketting, gevolgd door de instructies om een ​​enkele haak in elke ketting te maken. De problemen zijn talrijk: we verliezen de tel van onze kettingsteken, we vertellen, we scheuren, we beginnen opnieuw; we eindigen met een lelijke rand van kettingen die te los waren gebouwd, of we ontdekken een strakke, meedogenloze rand van kettingen die te strak waren gebouwd! Het is heel moeilijk om het goed te doen! Betreed de Foundation Single Crochet, een ingenieuze manier om tegelijkertijd …

Veel haakpatronen beginnen met een basisketting, gevolgd door de instructies om een ​​enkele haak in elke ketting te maken. De problemen zijn talrijk: we verliezen de tel van onze kettingsteken, we vertellen, we scheuren, we beginnen opnieuw; we eindigen met een lelijke rand van kettingen die te los waren gebouwd, of we ontdekken een strakke, meedogenloze rand van kettingen die te strak waren gebouwd! Het is heel moeilijk om het goed te doen! Betreed de Foundation Single Crochet, een ingenieuze manier om tegelijkertijd …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*