Gratis breipatroon voor eenvoudig 2 rijen herhalen Cozy Lace Cowl – Brei plat in een 2 ro …

Gratis breipatroon voor eenvoudig 2 rijen herhalen Cozy Lace Cowl - Brei plat in een 2 ro ...

Gratis breipatroon voor eenvoudige herhaling van 2 rijen Cozy Lace Cowl – Brei plat in een 2-rijig herhaling kantpatroon met randen met zaadsteek en naad. Gemakkelijk genoeg beoordeeld voor beginners breiers door Red Heart. Aran gewicht garen. Ontworpen door Kia Love voor Red Heart.

Gratis breipatroon voor eenvoudige herhaling van 2 rijen Cozy Lace Cowl – Brei plat in een 2-rijig herhaling kantpatroon met randen met zaadsteek en naad. Gemakkelijk genoeg beoordeeld voor beginners breiers door Red Heart. Aran gewicht garen. Ontworpen door Kia Love voor Red Heart.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*