Colorblock Bias-deken

Colorblock Bias-deken

Wanneer ik geconfronteerd word met een stapel van onmiskenbaar mooi garen, wend ik me tot een oud-vriend-van-een-project, de Colorblock Bias Blanket. Het is een project dat nooit oud wordt; het kalmeert je breiende ziel wanneer je wordt aangesproken door een aaneengesloten mouw of vastloopt door te veel bobbels; het inspireert combinaties van kleur en textuur die nooit eerder mogelijk leken; en zoals al mijn meest dierbare dingen, werd dit patroon door mijn lieve tante Julie aan mij doorgegeven. Julie's wilde gevoel voor kleur en uniek …

Wanneer ik geconfronteerd word met een stapel van onmiskenbaar mooi garen, wend ik me tot een oud-vriend-van-een-project, de Colorblock Bias Blanket. Het is een project dat nooit oud wordt; het kalmeert je breiende ziel wanneer je wordt aangesproken door een aaneengesloten mouw of vastloopt door te veel bobbels; het inspireert combinaties van kleur en textuur die nooit eerder mogelijk leken; en zoals al mijn meest dierbare dingen, werd dit patroon door mijn lieve tante Julie aan mij doorgegeven. Julie's wilde gevoel voor kleur en uniek …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*