Een leuk en eenvoudig project voor de weefgetouwknipper … Deze snelle en eenvoudige wollen weefgetouwkn …

Een leuk en eenvoudig project voor de weefgetouwknipper ... Deze snelle en eenvoudige wollen weefgetouwkn ...

Een leuk en gemakkelijk project voor de weefgetouwbreister … Deze snelle en gemakkelijke wollen zakjes met gebreide wollen weefgetouwen vormen een prachtig cadeau-idee voor diegenen die genieten van prachtige zeep en spa-items! Zeepsokken zijn geweldig om in al die kleine stukjes zeep te houden, geen afval en om je huid te exfoliëren tijdens het wassen.

Een leuk en gemakkelijk project voor de weefgetouwbreister … Deze snelle en gemakkelijke wollen zakjes met gebreide wollen weefgetouwen vormen een prachtig cadeau-idee voor diegenen die genieten van prachtige zeep en spa-items! Zeepsokken zijn geweldig om in al die kleine stukjes zeep te houden, geen afval en om je huid te exfoliëren tijdens het wassen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*