Vereenvoudig je knifty weefgetouwervaring door een CHAIN ​​ON-methode te doen. Dit is…

Vereenvoudig je knifty weefgetouwervaring door een CHAIN ​​ON-methode te doen. Dit is...

Vereenvoudig je knifty weefgetouwervaring door een CHAIN ​​ON-methode te doen. Dit komt overeen met 3 revoluties allemaal tegelijk gedaan! www.mikeyssmail.com U kunt deze methode gebruiken voor de meeste weefgetouwen, inclusief ronde, rechthoekige en sereniteitsgetouwen. Welkom: Michael Sellick aka Mikey. Veel patronen zoals te zien op ons YouTube-kanaal zijn te vinden op Th …

Vereenvoudig je knifty weefgetouwervaring door een CHAIN ​​ON-methode te doen. Dit komt overeen met 3 revoluties allemaal tegelijk gedaan! www.mikeyssmail.com U kunt deze methode gebruiken voor de meeste weefgetouwen, inclusief ronde, rechthoekige en sereniteitsgetouwen. Welkom: Michael Sellick aka Mikey. Veel patronen zoals te zien op ons YouTube-kanaal zijn te vinden op Th …

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*